تکنیک‌های انتخاب اسم شرکت

آموزش انتخاب اسم برای شرکت
1,120 بازدید

تکنیک‌های انتخاب اسم شرکت

تعداد فراوان شرکت‌های ثبت‌شده در ایران باعث شده، روز به روز شرایط انتخاب اسم شرکت سخت‌تر شود.

احتمالا شما هم وقتی متوجه شدید که برای ثبت رسمی شرکت خود باید یک اسم حداقل سه یا چهار سیلابی معرفی کنید سردرگم و یا شاید ناامید شدید.

ناامید از این که چطور می‌شود نامی طولانی و در عین حال زیبا و جذاب انتخاب کرد که در ذهن مخاطب و مشتری ماندگار شود؟

راستش را بخواهید باید بگوییم که بسیار بعید و حتی شاید نشدی است بتوان یک اسم شرکت قدرتمند سه یا چهار سیلابی ساخت.

اما صبر کنید، جای نگرانی نیست!

برخلاف تصور عمومی، برای تبلیغات جذاب و ماندگار شدن در ذهن مشتری اسم شرکت عنصر کلیدی نیست.

آنچه باید روی آن سرمایه گذاری کنید، انتخاب اسم برندتان است و نه ساخت اسم شرکت!

اگر با رعایت اصول حرفه‌ای، نام قدرتمندی برای برندتان انتخاب کنید، مخاطب شما را با همان اسم برند می‌شناسد و شما به هدفتان رسیده اید.

از روی همان نام برندتان هم‌‌ می‌توانید نامی چند سیلابی برای شرکت‌تان بسازید و ثبت کنید بدون این‌که اشکالی در کارتان ایجاد شود.

با ما همراه شوید تا در ادامه ترفندهای اصولی و حرفه‌ای برای انتخاب اسمی زیبا و قدرتمند برای برندتان و سپس رسیدن به اسمی مناسب برای شرکت را به شما معرفی کنیم.

 

—***—

قبل از این که شروع به بررسی ترفندهای حرفه‌ای ساختن اسم برای برند کنیم، در ابتدا می‌خواهیم بیش‌تر درباره این موضوع صحبت کنیم که چرا برای انتخاب اسم شرکت تمرکز روی اسم برند برای شما بسیار بسیار مهم‌تر است.

برای انتخاب اسم شرکت روی اسم برند تمرکز کنید

به دلیل تجربه چندین ساله‌ای که در پژوهش روی انتخاب اسم‌های‌ ‌تجاری داریم، روزانه افراد زیادی از ما درخواست انتخاب یا راهنمایی برای انتخاب اسم شرکت دارند.

چون شرکت‌های‌ ‌ثبت شده در کشور بسیار پرتعداد هستند و اسم آنها نباید مشابه باشد، حتما باید اسمی سه یا چهار سیلابی برای شرکت خود انتخاب کنید.

متاسفانه موسسه‌های ثبت شرکت زیادی در ایران فعال هستند که از شما مبالغ کلانی پول بی‌زبان را می‌گیرند تا نامی بی‌مفهوم و بعضا پرت‌وپلا را به شما معرفی کنند.

اخیرا هم سایت‌هایی در ایران راه‌اندازی شده‌اند که آن‌ها هم در ازای دریافت هزینه، مجموعه‌ای از نام‌های کج وکوله را به هم متصل می‌کنند تا به شما یک اسم شرکت بدهند

بگذارید همینجا خیالتان را راحت کنیم، هیچ اسم شرکت چهار سیلابی قدرتمند قابل ثبتی، در ایران وجود ندارد!

پس وقت و هزینه خود را برای انتخاب اسم شرکت قدرتمند یا مناسب به هدر ندهید. اگر‌‌ می‌خواهید شهرتی کسب کنید به جای اسم شرکت تمرکز خودتان را روی اسم برندتان بگذارید.

به عنوان چند نمونه به اسامی زیر نگاهی بیندازید:

شرکت نت تجارت آریا؟؟؟

می‌شناسید؟ امکان نداره

  • اما نام برند آن‌ها شیپور است

حالا حتما می‌شناسید

شیردشت بکا؟؟؟

می‌شناسید؟ خیر

  • نام برند آن‌ها چوپان است

نوآوران فن آوازه؟؟؟

  • اصلا نخواهید شناخت اما دیجی‌کالا که نام برندشان است را حتما می‌شناسید

 

آرین تجارت شرف؟؟؟

خیر نمی‌شنناسید

  • اما گلرنگ را می‌شناسید

 

 

نام‌های تجاری مشهوری مانند کاله، بوتان، امرسان، هاکوپیان، مهرام، بهروز، یک و یک، اکبرجوجه، چوپان، دامداران، نیک‌کالا را در نظر بگیرید. اینها همگی نام برند هستند و نه اسم شرکت.

آیا می‌دانید که اسم اصلی این شرکت‌ها چیست؟ آیا اصلا مهم است که اسم شرکت کاله چیست؟ چه اهمیتی دارد که اسم شرکت تولید کننده برند چوپان چیست؟

نکته همین است که آنچه اهمیت کلیدی دارد و باعث مشهور شدن در فضای تجاری‌‌ می‌شود نام برند است و نه اسم شرکت.

اگر شما نام تجاری کاله را برای برندتان انتخاب کرده باشید، می‌توانید اسم شرکت خود را «لبن‌سازان کاله سفید شمال»، یا هر اسم چهار سیلابی دیگری مانند آن بگذارید.

اما مشتری‌هایتان شما را با اسم کاله می‌شناسند. چیزی که برای مشتری شما اهمیت دارد همان نام زیبا و قدرتمند یک یا دو کلمه‌ای تجاری شماست و نه نام چندسیلابی شرکت.

خب تا اینجا متوجه شدید که برای انتخاب اسم شرکت باید روی نام برندتان تمرکز کنید.

اما باید بدانید که نام برند شما نه تنها از نام شرکتتان مهم‌تر است بلکه اهمیت آن به هیچ وجه از کیفیت کالا و خدماتی که ارائه‌‌ می‌کنید کمتر نیست.

اسم برند پایدارترین بخش کسب و کارتان است

با جرئت می‌توانم بگوییم در طول زمان، پایدارترین، ماندگارترین و شاید ارزشمندترین بخش کسب و کار شما، اسم برندتان است.

نمی‌شود فقط گفت که «اگر کیفیت خوب‌ ‌داشته باشی بالاخره موفق میشی و مشتری تو رو پیدا می‌‌‌کنه!»

بلکه در کنار کیفیت خوب و خدمات متمایز اسم برند قدرتمند که بتواند پرآوازه شود و در ذهن مخاطب جابگیرد در موفقیت کسب و کارتان اهمیت کلیدی دارد.

دلیلش آن است که رقبای شما به سرعت محصول و خدمات شما را کپی و از شما تقلید می‌کنند.

برای مثال پفک نمکی اولین بلغور ذرت نمکی در ایران بود که با این شکل و شمایل به بازار آمد، اما امروز ده‌ها محصول مشابه پفک نمکی در بازار وجود دارد.

با این حال پفک نمکی با اسم برند قدرتمندی که انتخاب کرد توانسته جایگاه خود را با وجود عرضه محصولات مشابه حفظ کند.

شاید تصور کنید که اولین بودن پفک نمکی در نوع خود باعث مشهور و ماندگار شدن آن شده، اما به نظر ما این تصور درست نیست.

صدها و شاید هزاران نام تجاری دیگری هم در دنیا وجود داشته‌اند که در نوع خود اولین یا برترین بوده‌اند. اما به دلیل نداشتن نام مناسب برند هرگز نتوانستند در سطح جهانی و کشوری مطرح شوند.

با یک مثال به شما نشان می‌دهیم که اولین بودن اگر نام برندتان را مناسب انتخاب نکنید کمکی به شما نمی‌کند.

اولین دستگاه پخش فایل‌های صوتی یا همان ام‌پی‌تری پلیر که توان پخش هزار‌ آهنگ را داشت آی‌پاد نبود بلکه ساخت یک شرکت سنگاپوری بود.

شما امروز آی‌پاد را می‌شناسید اما آن شرکت سنگاپوری را نمی‌‌شناسید و این به دلیل قدرت نام برند است. آن شرکت سنگاپوری نام محصولش را « (Creative NOMAD Jukebox)» گذاشته بود!

داشتن نام‌های تجاری نامناسب مانند اسم‌های‌ ‌با تلفظ سخت، خیلی بلند و بدآوا به شدت به کسب و کارتان ضربه می‌زند.(تالبته این یک قانون کلی نیست ولی اغلب اینگونه است)

دقیقا مانند فردی که نامش غلام‌عباس پشت زندانی پهناورکلایی سلماسیان. حتی اگر این فرد بهترین بازیگر ایران از لحاظ توانایی هم باشد،‌ هرگز نخواهد توانست با این نام و فامیل مشهور شود!

در مقابل شخصی با نام بهرام رادان به راحتی در ذهن مخاطب جای می‌گیرد. چون این نام قابلیت برند شدن را دارد.

نام‌های طولانی شرکت‌ها هم همین‌طور هستند. پس هیچ‌وقت برای تبلیغات از نام‌های طولانی و چندین سیلابی شرکت استفاده نکنید؛ بلکه روی نام زیبا و قدرتمندی که برای برندتان انتخاب می‌کنید، تمرکز کنید.

هرچند کیفیت و توانایی و قیمت مهم است. اما هیچ‌کدام از این عوامل نمی‌توانند بدون داشتن یک نام تجاری مناسب شما را به رهبر بازار بدل کنند.

راز موفقیت محصولات ایستک، زیراکس، کلینکس، کوکاکولا، کیسه فریز پنگوئن و لوازم خانگی بوش فقط اولین بودن و کیفیت نیست.

این برندها توانسته‌اند با انتخاب اسم تجاری مناسب در ذهن و روح مردم‌ ‌و مشتریان نفوذ کنند و ماندگار شوند.

برای نشان دادن قدرت نام تجاری بهتر است مثالی را با عدد و رقم برایتان بیان کنیم.

تعجب‌‌ می‌کنید اگر بدانید ارزش نام تجاری کوکاکولا در سال 2017 حدود 70 میلیارد دلار بوده در حالی که در همان سال ارزش کل شرکت کوکاکولا 82 میلیارد دلار بوده است!

این یعنی که 80 درصد ارزش این شرکت به نام تجاری‌اش است!

دنبال یک اسم زرنگ باشید!

حالا که اهمیت اسم برند را متوجه شدیم، باید بدانید که انتخاب نام برند کاری حرفه‌ای است که ترفندهای اصولی و تکنیکی دارد.

باید بگوییم امروزه هر چه نام انتخابی برندتان خاص، متمایز و غیر معمولی‌تر باشد موفق‌تر خواهید بود.

ما زمان زیادی را برای تحقیق درباره چگونگی انتخاب نام‌های تجاری قدرتمند ایرانی و بین‌المللی سپری کرده‌ایم و کتابی در این زمینه با عنوان «نام‌های تجاری تنبل زرنگ خنثی» نوشته‌ایم.

همانطور که در این کتاب توضیح داده‌ایم شما باید از نام‌های‌ ‌تجاری تنبل و خنثی که کمکی به کسب و کارتان نمی کنند یا حتی به آن ضربه‌‌ می‌زنند به سراغ انتخاب اسامی زرنگ بروید.

 

بخوانید: کلیدهای طلایی انتخاب اسم برند | چگونه اسم برند قدرتمندی انتخاب کنیم؟

 

در ادامه این مطلب برخی از ترفندها و الگوهایی که با به کار گیری آنها می‌توانید نام قدرتمندی برای برند خود بسازید با هم مرور می‌کنیم.

توجه کنید که حتی اگر فعلا نمی‌خواهید برند خاصی داشته باشید و هدف شما فقط انتخاب اسم شرکت است باز هم می‌توانید از همین اصول برای انتخاب یک یا دو واژه اصلی به کاررفته در اسم شرکت استفاده کنید.

سپس در تمامی تبلیغات و رسانه‌ها روی این واژه‌ها تمرکز کنید.

ترفند اول: استفاده از اسم‌های استعاره‌ای

استعاره یعنی کلمه‌، جمله یا تصویری که شما با شنیدن یا دیدن آن به صورت غیرمستقیم به یک کلمه یا مفهوم دیگر که اتفاقا اصل موضوع است می‌رسید.

مثلا زمانی که می‌گوییم دیوار موش داره، شنونده به سرعت متوجه می‌شود که باید حواسش به صحبت‌های خودش باشد؛ چون احتمال جاسوسی وجود دارد.

پس این ضرب‌المثل یک استعاره است. استعاره ترفند قدرتمندی است که در برندسازی استفاده فراوانی از آن می‌شود و به کارگیری هوشمندانه آن نشان از ذکاوت مالک یک اسم تجاری است.

اسم‌های تجاری ایرانی و بین‌المللی بسیاری را می‌توانیم مثال بزنیم که بر اساس استعاره ساخته شده است.

نام تجاری چوپان مثال بسیار خوبی است. چوپان استعاره از شخصی است که ارتباط مستقیمی‌با دام و لبنیات دارد و انتخابی هوشمندانه برای یک شرکت تولید محصولات لبنی است.

به نمونه‌های دیگر انتخاب نام استعاری تجاری توجه کنید: آژانس مسافرتی مارکوپولو، یک استعاره قدرتمند از شخصی است که بسیار مسافرت می‌رود و تخصصش سفر است.

موسسه زبان‌های خارجی سفیر استعاره‌ایی است از کسی که به زبان خارجی مسلط است.

کلینیک درمان نازایی حضرت مریم، استعاره از بارداری به صورتی معجزه‌آساست. همه این نام‌های تجاری بسیار قدرتمند و هوشمندانه هستند.

ترفند دوم: استفاده از اسم‌های تصویری

قرن‌ها پیش کنفوسیوس فیلسوف نام‌دار چینی سخن بزرگی گفته:

«قدرت یک تصویر بیش از هزار برابر یک کلمه است!»

جالب است که بدانید کلماتی که ویژگی تصویری دارند یعنی در ذهن مخاطب ایجاد یک تصویر‌‌ می‌کنند هم از قدرتمندترین نام‌های‌ ‌تجاری هستند.

مثلا نامهای تجاری اپل و آمازون از نام‌های‌ ‌تجاری تصویری هستند.

قدرت نام‌های‌ ‌تجاری تصویری به این دلیل است که روی نیمکره متفاوتی از مغز اثر‌‌ می‌گذارد.

مغز ما انسان‌ها دو نیمکره دارد: راست و چپ. برخی مطالعات نشان داده قسمت چپ مغز ما مسئول تجزیه و تحلیل عدد و رقم است و اما قسمت سمت راست مشغول عشق و حال و تجسم و تصورات خودش است!

بارها پیش آمده که نیمکره سمت چپ مغز برای حل یک مساله به ماه‌ها وقت نیاز داشته. اما نیمکره راست مغزمان همان مساله را در کسری به صورت تجسمی حل کرده است!

پس قدرت و تاثیر مغز سمت راست که مسئول تصویر است را بسیار جدی بگیریم و این قدرت و تأثیر را در نام برند به کار بگیریم.

هرچند برخی تحقیقات هم نقش‌های مجزای چپ و راست مغز را رد کرده‌اند! اما به هر روی این مشخص است که جایگاه تصاویر با کلمات از یکدیگر جداگانه هستند.

جالب است که حتی اگر نام‌های تصویری انتخابی برای برند با محصول یا خدمات شرکت مرتبط نباشد اگر هوشمندانه انتخاب شود باز هم می‌تواند برند قدرتمندی ایجاد کند.

مثال بارز آن شرکت اپل است. سال‌ها پیش و درانتهای دهه 70 میلادی صنعت کامپیوتر در دست غول‌هایی مثل آی.بی.ام و دی.ای.سی بود که اسامی‌ای اختصاری و کدگونه داشتند.

اما یک شرکت زیرپله‌ای جرات کرد و نامی تصویری برای برند خود انتخاب کرد؛

اپل! استیوجابز بر خلاف موج شنا کرد و جایی که رهبران بازار و رقبای گردن کلفت آن‌ها نام‌های اختصاری داشتند یک نام تصویری کاملا بی ارتباط به کامپیوتر را انتخاب کرد!

امروز همان نام تصویری بی‌ارتباط به محصول او، یکی از گران‌قیمت‌ترین و خاص‌ترین برندهای تجاری دنیاست!

ارزش برند اپل در سال ۲۰۲۱ میلادی بالغ بر۴۰۰ میلیارد دلار برآورد شد که چندین برابر بودجه سالیانه بسیاری از کشورهای جهان است!

صد البته که موارد بسیار زیادی در موفقیت اپل نقش داشته و دارند اما به نظر ما عنوان تجاری تصویری آن‌ها کمک شایانی به این موفقیت کرده است!

ترفند سوم: استفاده از اسم‌های‌ مرتبط با کالا یا خدمات

بهره‌گرفتن از نام زیبا و خوش‌آوایی که مرتبط با کالا یا خدمات عرضه شده باشد ترفند پرطرفدار دیگری برای انتخاب نام برند است.

مثلا نام تجاری شامپوی معروف «هد اند شولدرز» به معنی سر و شانه‌ها که شرکت پراکتراند گمبل تولید می‌کند بر همین اساس انتخاب شده و برای دو دهه لقب پرفروش‌ترین شامپو در دنیا را تصاحب کرده بود.

یا نام تجاری لندکروزر به معنی سرزمین‌نورد هم کاملا مرتبط با محصول برای برند خودرو انتخاب شده است.

شرکت مینو هم برند پفک نمکی را با ساختن واژه‌ای فارسی برای توصیف کالایی ساخت که به انگلیسی با نام چیزدودلز شناخته می‌شد: پفک نمکی= پف کرده + کوچک+ نمکی.

 ترفند چهارم: استفاده از اسم‌های حاوی شخصیت

به‌طور کلی نام‌های دارای شخصیت‌ها، که می‌تواند شخصیت حیوانی و یا شخصیت انسانی و تاریخی باشد، گزینه‌های مناسبی برای انتخاب اسم برندهای تجاری هستند.

اسم‌های تجاری ایرانی و بین‌المللی فراوانی را از این دست که برندهای معروفی از آن‌ها استفاده کرده‌اند میتوانیم برایتان بربشماریم:

  • سس‌ ‌خرسی مهرام،
  • پلاستیک فریزر پنگوئن،
  • نایکی نام یک الهه باستانی،
  • اوراکل نام یک خدای باستانی
  • گرین جاینت یا غول سبز علامت تجاری معروف یک شرکت مواد غذایی سبزیجات
  • استارباکس نام شخصیت ناخدادوم رمان موبیدیک یا نهنگ سفید
  • پوما نام تجاری قدرتمند محصولات ورزشی و نام شیر کوهی آمریکای جنوبی

 

همان‌طور که احتمالا خودتان هم متوجه شدید برخی از این اسم‌ها خیلی هوشمندانه همزمان از استعاره‌‌ و تصویرسازی هم استفاده کرده‌اند.

مثلا پوما به عنوان یک شیر کوهی تیزپا نام استعاره‌ای هم هست و نشان از قدرت و ورزش دارد.

همچنین تصویری ساده اما قدرتمند هم برای لوگوی برند دارد.

اگر بتوانیم نام تجاری‌ چنین قدرتمندی برای کسب و کارمان پیدا کنیم می‌توانیم امیدوار باشیم که برند تجاری‌مان در زمانی کوتاه موفق شود!

ترفند پنجم: استفاده از اسم‌های ترکیبی برای برند شرکت

نام‌های ترکیبی که معمولا از ترکیب دو واژه کامل یا دو نیم‌واژه تشکیل شده‌اند الگوی دیگری هستند که امروزه برای برگزیدن نام‌های تجاری شرکت‌ها  بسیار پرطرفدارند.

نام‌ برند کوکاکولا که ترکیب کوکا برگفته از برگ گیاه کوکا و کولا که همان دانه کولا است شاید معروف‌ترین این دسته باشد. جالب است بدانید که شناخته‌شده‌ترین واژه انگلیسی در تمام دنیا اسم ترکیبی کوکاکولاست.

در این زمینه مثال ایرانی جذابی که داریم اسم ترکیبی اُکساب است.

شرکت آب نیروبخش گلستان بر اساس اختراع پروفسور پاکدامن، میزان اکسیژن داخل آب آشامیدنی را بیش از 10 برابر‌ ‌میزان عادی افزایش دادند و از ترکیب نیم واژه اُکس به معنی اکسیژن و آب برای برندشان نامی زیبا و قدرتمند ساختند.

ترفند ششم: استفاده از اسم‌های جغرافیایی

اسم‌های مناطق جغرافیایی هم از مواردی هستند که در انتخاب اسم‌های تجاری و نام برند پرطرفدارند.

شاید حتی تعجب کنید اگر بفهمید برخی نام‌های تجاری مشهوری که بسیار آن‌ها شنیده‌اید در واقع از نام مناطق جغرافیایی گرفته شده‌اند.

برای مثال نام برند شرکت نوکیا نام شهری در فنلاند است.

نمونه‌های دیگر زیربرندهای توسان، سانتافه و وراکروز متعلق به شرکت خودروسازی هیوندایی همگی نام‌های مناطق جغرافیایی هستند.

توسان شهری در ایالت آریزونای آمریکا، شهر سانتافه واقع در ایالت نیومکزیکوی آمریکا و‌ ‌وراکروز هم نام بندری واقع در مکزیک است.

پس اگر دور و برمان یا حتی در کشورهای دیگر، مناطق معروفی وجود دارند که نامشان خوش‌آوا و متجانس است می‌توانید از این نام‌های برای انتخاب اسم شرکت یا برند خود استفاده کنید.

شرکت آب آشامیدنی دماوند مثال اسم برند ایرانی موفق و مشهور انتخاب شده بر اساس نام‌های‌ ‌جغرافیایی است.

نمونه دیگر برند آبعلی است. دوغ سنتی آبعلی سال‌های سال بود که توسط محلی‌ها عرضه می‌شد تا این که به یک برند تبدیل شد.

نمونه دیگر برند هراز است که چندین سال مهندس بزرگمهر دادگر که یک آملی کارآفرین است آن را راه‌اندازی کرد.

جالب است بدانید که نام ثبت شده برای شرکت تولید کننده این برند «شرکت فرآورده‌های لبنی دوشه آمل» است که برخلاف نام برند هراز هیچ هیجانی در مخاطب ایجاد نمی‌کند.

این تاییدی است بر این که نام شرکت اهمیت و قدرت چندانی ندارد و مهم نام برند است.

مثال جالب دیگر از برندهای جغرافیایی بسیار قدرتمند آمازون است.

آمازون در حالی که نامی جغرافیایی است، همزمان یک نام استعاره‌ای از بزرگی و فراگیری است و در همچنین نامی تصویری است که رود بزرگ آمازون را به خاطر می‌آورد.

دارا بودن همزمان این سه ویژگی این نام را به یکی از قدرتمندترین برندهای جهان تبدیل کرده است.

شما هم اگر بتوانید نامی انتخاب کنید که هم‌زمان چندین ترفند انتخاب اسم برند را در خود داشته باشد می‌توانید سریع‌تر در کسب‌وکارتان به موفقیت برسید.

—***—

با به کار بستن اصول و ترفندهایی که در این مقاله توضیح دادیم شما می‌توانید اسم تجاری قدرتمندی برای برندتان انتخاب کنید و سپس با استفاده از آن به راحتی کار ساخت اسم شرکت را انجام دهید.

فرض کنید که برای برندتان به نام خوشخواب رسیدید می‌توانید اسم شرکتتان را بگذارید کالاسازان خوشخواب هزاره سوم.

به این صورت هم یک اسم برند قدرتمند برای تبلیغات و ماندگاری در ذهن مشتری دارید و هم اسم شرکتتان را ثبت کرده‌اید. با یک تیر دو نشان!

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره احسان مهدي‌نژاد و هزارمدیر کلیک نمایید

 

(Visited 7,201 times, 1 visits today)
اشتراک گذاری با دیگران :

12 نظر در “تکنیک‌های انتخاب اسم شرکت

  1. حسین حسینی می گوید :

    باسلام
    آیا میتونیم از مخفف ترجمه ی انگلیسی کلمات نام شرکت بعنوان نام برند استفاده کنیم؟
    برای مثال شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه که ترجمه ی انگلیسیش
    (Middle East Mines Development and Renovation Company) میشه، از مخفف کلمات نام (ممرادکو) از توش در بیاد

    • احسان مهدی نژاد می گوید :

      درود بر شما
      این کلیدواژه‌ای که شما درآورده‌اید ممراد کی رو والا نمیتونم تایید کنم
      اما میشه در دلش واژه‌های بهتری شاید پیدا کرد
      به طور مثال
      flexible network
      یعنی شبکه منعطف تبدیل شده به
      Netflix
      اگر بتوانید به این صورت سرواژه یا خلاصه نویسی کنید میتوان آن را تایید کرد
      یا حتی مثل نام فیات ممکن است معنی خاصی نداشته باشد اما در جمع کلمه‌ای صدادار، کوتاه و جذاب باشد
      Fabrica Italiana Auotomobili Torino که شده FIAT
      موفق باشید

    • احسان مهدی نژاد می گوید :

      سلام
      ممنون از پیام شما
      پیشنهاد ما فعلا خواندن مطالب بیشتری از سایت است

    • احسان مهدی نژاد می گوید :

      سلام و ممنون از پیام شما
      پیشنهاد ما این است که پیش از صرف هرگونه هزینه‌ای برای مشاوره انتخاب اسم برند اول مسیرهای بسیار کم هزینه زیر را دنبال کنید
      این مطالب برای شما و تمام عزیزانی که به دنبال انتخاب اسم شرکت، برند، سازمان و ….. هستند بسیار مناسب هستند

      در ابتدا ممنونیم که مجموعه هزارمدیر و احسان مهدی‌نژاد را برای مشاوره انتخاب نموده‌اید
      مجموعه ما اکنون در ششمین سال فعالیت خود در حوزه برندینگ علی‌الخصوص نام‌گذارى برند به سر می‌برد.
      تجربه حضور در ده‌ها پروژه برندینگ ما را به این نتیجه رسانیده است که بالاترین پتانسیل برای انتخاب یک اسم برند قدرتمند فقط و فقط در بین پرسنل کنونی کسب وکارها وجود دارد و هر مجری بیرونی از جمله ما تا بیاییم و به کسب وکار و ریزه‌کاری‌های بیزنس شما مسلط شویم کلی وقت را از دست داده‌ایم.⏰
      ضمن این که شما در حداقل پروژه‌های اختصاصی مجموعه ما یا حتی همکاران دیگر ما باید چندین میلیون تومان 💰هزینه کنید و سرآخر هم مشخص نیست که بتوانید نام برند دلخواه خود را یافته و مهم‌تر از آن ثبت کنید!
      پیشنهاد؛👇👇
      احسان مهدی‌نژاد نویسنده اولین کتاب انتخاب اسم برند ایرانی ( نام‌های تجاری تنبل زرنگ خنثی) 📝است و در منابع زیر که برای شما لینک‌های دسترسی را یک به یک قرار می‌دهیم، قدم به قدم روش‌های انتخاب و یا ساخت یک اسم برند متناسب با کسب وکار شما را آموزش داده‌؛
      شما فقط کافیست با توجه به میزان اهمیت، بودجه و زمانی که دارید یکی یا چندتا از گزینه‌های زیر را برای انتخاب اسم برند خود به کار ببندید.(اگر برخی لینکها کار نکردند از فیلترشکن استفاده نمایید)

      1.      خواندن کامل مقالات رایگان سایت هزارمدیر که حدود 100 عدد مقاله تخصصی انتخاب اسم برند هستند. در لینک زیر
      https://bit.ly/maghalate1000modir

      2.      ثبت نام در دوره صوتی فعلا رایگان انتخاب اسم برند در لینک زیر
      https://1000modir.com/free-course/
       
      3.      تهیه کتاب نام‌های تجاری تنبل زرنگ خنثی که اکنون به سه فرمت قابل دسترسی است، چاپی، الکترونیکی و صوتی در لینک زیر
      https://bit.ly/pdfnamingbook

      4.      تهیه کامل‌ترین و جامع‌ترین محصول فعلی انتخاب اسم برند (کارگاه پیشرفته انتخاب اسم برند ضدگلوله) که در این کارگاه ضبط‌شده سه ساعته، احسان مهدی‌نژاد هر آنچه باید درباره انتخاب اسم برند بدانید را به شما آموخته است  و کافیست که شما و افراد دخیل در پروژه نام‌گذاری برندتان این فیلم را کامل دیده📲🖥 و طبق دستور‌العمل‌های آن عمل کنید. مطمئن باشید حتما به اسم برند مناسب خواهید رسید آن‌هم با پرداخت هزینه‌های معادل چند پیتزا!!🍕🍕
      این محصول را در نیز در لینک زیر ملاحظه نمایید
      https://1000modir.com/shop/downloadable-products/advancedbrandnameworkshop/
       
       
      ♦️نکته نهایی:♦️
      تمامی محصولات سایت هزارمدیر دارای گارانتی 100درصد می‌باشند و معیار تشخیص فقط و فقط بر عهده خود شخص مشتری است.
      و کلام آخر
      پیشنهاد ما این است که اگر کسب وکاری جدی دارید و واقعا قصد دارید که یک نام حرفه‌ای برای برند، سایت، فروشگاه و یا…… خود انتخاب کنید محصول پیشرفته انتخاب اسم برند را به صورت فیزیکی یا دانلودی تهیه نموده، فیلم را حداقل 2 بار کامل دیده و تمرینات آن را انجام دهید. سپس بین 2تا 3 هفته بعد از آن تقاضای یک جلسه مشاوره تلفنی اختصاصی نیم‌ساعته☎️ با جناب مهدی‌نژاد🤓 داشته باشید و روی مشخص کردن نام‌‌های نهایی از بین انتخاب‌ها با ایشان مشورت نمایید.
      موفق و نام‌دار باشید
      وحید میرحسینی هزارمدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *