سلام دوست خوبم

ما به تکمیل دوره هشت خان موفقیت که مدتهای مدیدی (حدود سه سال) است به طراحی آن فکر کرده‌ایم بسیار بسیار نزدیک شده‌ایم.

تا تکمیل نهایی این دوره فرصت زیادی نمانده است و احتمالا در کمتر از یک هفته آینده و آن هم به مدت بسیار محدود آن را رونمایی خواهیم کرد.

این دوره بر ساخت موفقیت اصیل و واقعی تاکید دارد و نه آنچه که الزاما جامعه به ما تحمیل کرده است.

دوره طراحی‌شده توسط ما چیزی در حدود 8 جلسه آنلاین سه ساعته حاوی تمامی اطلاعات کسب شده من و دوستانم درباره موفقیت واقعی و با اصالت است.

قصد داریم در این دوره کلیه راه‌هایی را که خودمان و برخی از بزرگان ایرانی و حتی بین‌المللی برای دستیابی به موفقیت اصیل از آن‌ها بهره می‌برند را پوشش داده و نشان دهیم چطور باید به این مهم دست یافت!

اما ما در این مرحله به کمک شما نیاز داریم!!

قبل از نهایی کردن همه‌چیز و تولید این کارگاه‌ها باید مطمئن شویم نکته مهمی از قلم نیفتاده است!

اینجاست که می‌توانید به ما کمک کنید.

ما در واقع فقط و فقط یک چیز از شما می‌خواهیم.

دو سوال مهمی که درباره بدست آوردن و کسب موفقیت اصیل و واقعی در زندگی و کسب وکار خود دارید و تصور می‌کنید ما حتما باید در دوره هشت خان موفقیت به آن‌ها جواب دهیم چه هستند؟

8khan movafaghiat
نظرسنجی از شما درباره دوره  آنلاین هشت خان موفقیت

 

لطفا ویدیوی جدید احسان مهدی‌نژاد (اسیردام میمون نشو) را ببینید و شما هم یک داستان موفقیت یا شکست برای ما بنویسید.

 

احسان مهدی نژاد ویدیوی جدیدی در ادامه همین مطلب برای شما ضبط کرده است با عنوان استراتژی کوچک‌سازی

پیشنهاد می‌کنیم حتما این ویدیوی سه دقیقه‌ای را نیز مشاهده نمایید و نظرات خود را برای ما بنویسید.

 

 

در تاریخ نهم مهرماه یک وبینار یک ساعته برای تعامل هرچه بیشتر برای طراحی نهایی دوره 8خان موفقیت برگزار گردید که 200نفر از شما عزیزان در آن ثبت نام کردید و به طور متوسط 50 نفر از دوستان همراه ما آنلاین بودند.

فیلم این وبینار را حتما ببینید، در این فیلم چندین داستان شکست و موفقیت و چندین آموزش کاربردی ارائه شده است.

متشکرم احسان مهدی‌نژاد

ضمنا برای استفاده هر چه بیشتر شما عزیزان از آموزشهای این وبینار در لینک‌های زیر اسلایدهای وبینار و صوت وبینار نیز قابل دانلود کردن است.

 

دانلود رایگان اسلایدهای وبینار

8khan webinar pdf

 

 

دانلود  رایگان صوت وبینار به صورت فایل mp3

 

 

بازگشت به صفحه ثبت نام

 

 

دوست خوبم دوره آنلاین 8 خان موفقیت برای خرید شما آماده شده است!!

فقط فرصت استفاده از تخفیف 59درصدی بسیار کوتاه است

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره روی عکس یا دگمه زیر کلیک نمایید

دوره آنلاین 8 خان موفقیت
دوره آنلاین هشت خان موفقیت

 

بازگشت به صفحه ثبت نام

(Visited 149 times, 1 visits today)

100 نظر در “نظرسنجی دوره هشت خان موفقیت

  1. رضا می گوید :

    سلام خدمت جناب آقای مهدی نژاد بزرگوار
    استراتژی کوچک سازی که به آن اشاره کردید،واقعا محشره.من در طول زندگی ام موقعیت هایی بوده که اگر از این تکنیک استفاده نمی کردم و به مسیر قبلی ادامه می دادم،همانند گاز دادن ماشین در زمین و گودال شنی می شد.
    سپاس اشاره موثر ان به این شیوه

  2. حمزه رستمی می گوید :

    با سلام
    ممنون از بابت برگزاری وبینار
    اگر در مورد این سرفصل ها مثل چالش تغییر مسیر در رسیدن به موفقیت ( شاخه به شاخه شدن) صحبت شود یعنی افراد برای رسیدن به موفقیت (هدف) یه مدت روی آن کار می کنند و بعد بی خیال می شوند و می روند دنبال یک هدف دیگری و یا همان پیدا کردن رسالت واقعی و ارزش ها و … گنجانده شود به نظرم می تواند مفید باشد.
    با تشکر فراوان از جناب استاد مهدی نژاد عزیز

  3. حمیدرضا یزدانی می گوید :

    با سلام
    دوره کاربردی به همراه تمرینات عملی. معرفی کتاب ها نیز مفید است.

  4. شیما کریمی می گوید :

    شرکت های انتفاعی عقل ندارند ولی انسان هایی که در آنها کار می کنند عقل و احساسات و مسئولیت پذیری نسبت به هم نوع دارند…گاهی اوقات ممکنه رشد در کمک به بقیه و رشد اون ها صورت بپذیرد و در یک چرخه هم افزایی تقویت شود.

  5. مجید نان آور می گوید :

    استاد مهدی نژاد
    تشکر بابت ارائه خوب تون در وبینار نظرسنجی 8 خان موفقیت

  6. رسوا ایرانی می گوید :

    عالیه
    برای افراد کم تجربه حتما مفید خواهد بود، فقط باید در موقع مناسب متوجه دام میمون باشند لحظه ای غفلت کنند متاسفانه کارشون تمومه

  7. شهاب شاهینی می گوید :

    بادرود
    همان طور که در کتاب برند باز جمله ای منصوب از آقای استو جابز رو مطرح کردیدکه:
    هنرواقعی این نیست که فقط کارهای خوب انجام دهید و به کارهای
    بد نه بگویید! هنراین است که به 99کارخوب نه بگویید و فقط به یک
    کارعالی،
    آری بگویید!
    وبه نقل از آقای وارن بافت:
    تفاوت میان افراد موفق و افراد واقعاً موفق این است که افراد واقعاً موفق تقریباً به همه‌چیز نه می‌گویند.
    ویانقل قولی دیگر از وارن بافت :
    شما باید بتوانید زمانتان را کنترل کنید و این کار را نمی‌توانید انجام دهید، مگر این که قادر باشید نه بگویید. نگذارید دیگران کنترل زندگیتان را به دست بگیرند.
    ودر تمامی افراد برجسته چیزی که گفته میشه این است که روی رشد و توسعه فردی خودشان وقت و انرژی میگذارند و نقطه کلیدی انجام ندادن خیلی از کارها و نه گفتن به اونها همین شناخت عمیق فردیِ خوده شخص هست ،تا ما به شناخت عمیق از خودمون دست نیابیم نمی‌تونیم بدونیم به چه کارهایی باید نه بگوییم کمااینکه کاری به ما پیشنهاد بشه و سود دهی خوبی هم داشته باشه
    یکی از حرکت های خوبی که در کشور خودمون در چند سال گذشته در کنار خیلی از دوره ها انجام شداستفاده از تست های شخصیت شناسی و آرکیتایپ ها بوده که سر نخ های رو برای شناخت بهتر به فرد میده.
    متاسفانه خیلی از دورهای موفقیت کپی پیست نمونه های خارجی بود که در ایران به شکل پکیج یا دوره‌های حضوری برگزار میشد و خیلی ها با ایمان به درست بودن اونها همه نکات رو انجام میدادند و موفقیت هایی هم داشتن ولی از همین نمونه افراد در کشور خودمون هم بسیار زیاده که به جایگاه شغلی یا مالی خوبی رسیدن اما شاید سلامتی،روابط،ازدواج،و در کُل در قسمت‌های دیگه زندگیشون دچار مشکل بودن و یک انسان تک بُعدی بودن
    شاید بهتر باشه ما در زندگیمون به دنبال رشد بیش از مسائلی مثل رسیدن به موفقیت های مالی ، شهرت، موقعیت شغلی یا پرستیژ اجتماعی باشیم تا مجموعه ای از عوامل ما رو در طول زندگی خودمون به خوشبختی برسونه تا صرف موفقیت در یکی یا دو بُعد در زندگی

  8. رضا می گوید :

    سلام خدمت جناب آقاي مهدي نژاد
    مطلبي که در رابطه با ويديو بالايي به خاطرم آمد،اين بود که يه روزي به پيش يکي از آشنايانم رفته بودم و خداروشکر کسب و کاري هم براي خودش دارد،برايم جالب بود که شيوه کار شان را از نزديک ببينم در يک قسمتي از فرايند شرکت شان متوجه چيز جالبي شدم؛رويه اي که در آن بخش درپيش گرفته بودند براي اينکه از هزينه اضافي پرسنل بکاهند،آمده بودند به يکي از کارکنان کار سه نفر را محول کرده بودند و اين به شدت به خود آن فرد هم سخت بود و هم بازدهي کاهش مي يافت.علت را پرسيدم گفت که ميخواهيم بيشترين سود را بين خودمان داشته باشيم.
    من هم که تاحدودي با اين گونه مسائل آشنا بودم،يه طرح يک ماه بررسي و تدوين و اجرايي نموديم و خداروشکر چند پرسنل جديد استخدام کرد و به رشد و شکوفايي رسيدند.

  9. شهاب شاهینی می گوید :

    باسلام به شخصه برای من سه کتاب تاثیر بسیاری روی ذهنیت من از دنیایی که در اون زنده هستم و آدمی که میخواهم به اون تبدیل بشم تا خوده اصلی و واقعیم رو پیدا کنم و بر طبق همون مسیر شخصی سازی شده زندگی خودم رو پیدا کنم تاثیر گذاشته.
    ۱_کتاب در جستجوی معنا:که وقتی در شرایط سخت بر جبر زندگی هستی حتی وقتی که مرگ در یک قدمی هست به چه دورنمایی امیدوار ماند تا روزهای خوب از راه برسه
    ۲_سه شنبه ها با موری:جایی که موری به شاگردش میچ میگه اگه دوباره سالم می‌شدی به روز زندگی تو چه طور می‌گذشت و تعریف هایی که موری از یک روز زندگی مورد علاقه خودش به میچ میده و میچ تعجب می‌کنه و موری بهش میگه تو باید اون جایی رو که میخوای باشی به دست بیاری
    ۳_کتاب کی زمردن کم شدم خانم آنیتا مور جانی که چطور از سرطان نجات پیدا می‌کنه وقتی که به توصیه های یک مربی هندی انرژی های بدنش رو متعادل می‌کنه
    شاید ما دربیشتر دوره های موفقیت که همه دستاوردهای مالی رو ملاک قرار میدن باید دید جهان بینی خودمون رو گسترده تر کنیم و دید جهان بینی هر کسی با نوع طرز فکر ،شخصیت ،گذشته ، تربیت و اجتماع متفاوت هست که هر شخصی خودش باید در جستجوی پیدا کردن اون باشه رو ملاک قرار بدیم
    ودر آخر تست های شخصیت شناسی mbti و کهن الگوها در این راه به من خیلی کمک کرده. با سپاس

  10. حامد صوفی می گوید :

    داستان یک کسب و کار که با معجزۀ تولید محتوا نجات پیدا کرد

    کسب و کاری که در شرف سقوط بود و توانست با وارد شدن به فضای آنلاین و استفاده از تولید محتوا نجات پیدا کند. قهرمان این داستان هم، یک سازنده استخر به نام مارکوس شریدان است. خود من، داستان مارکوس را چند سال پیش در اینترنت خواندم. و این داستان به کل نگاه من به یک کسب و کار درست و موفق را تغییر داد.

    روزی روزگاری در آمریکا…
    مارکوس در سال 2001، به همراه دوست خود، یک شرکت ساخت استخر و جکوزی به نام ریور (که در فارسی به معنی رودخانه است) را تاسیس کرد. برای چندین سال اوضاع خوب بود و آنها درآمدی عالی داشتند. تا اینکه در سال 2008، اقتصاد کشور آمریکا دچار رکود شد و وضع آنها رو به بد شدن رفت.

    وخامت اوضاع به حدی بود که تا ابتدای سال 2009، آنها در شرف ورشکستگی بودند. میانگین سفارش‌های ماهیانۀ آنها از 6 به 2 سفارش رسیده بود. حتی همان زمستان، 4 تا از مشتریانی که قصد نصب استخرهایی با هزینه بیش از 50 هزار دلار داشتند، از تصمیم خود صرف‌نظر کردند و پول خود را پس گرفتند. کسب و کار آنها دیگر جواب دخل و خرجش را نمی‌داد و برای سه هفته متوالی، مجبور بودند با پس‌انداز خود به فعالیّت ادامه دهند. پس‌اندازی که باید حقوق 16 کارمند را می‌داد.

    بله! اوضاع بازار خراب بود و سقوط آنها حتمی بود. و نتیجه، استرس و فشار وحشتناکی بود که مارکوس مجبور به تحمل آن بود. او از این دوران به عنوان بدترین دوران زندگی‌اش یاد می‌کند.

    مارکوس باید کاری می‌کرد تا کسب و کارشان از زمین برخیزد و به حرکت ادامه دهد. بنابراین تصمیم گرفت هزینه‌های تبلیغات از طریق رادیو و تلویزیون را کاهش دهد و راهی کم‌هزینه‌تر و بهتر برای بازاریابی پیدا کند.

    اینترنت، بازاریابی درونگرا و تولید محتوا
    اما بدبختی اینجا بود که پول چندانی برای بازاریابی برایشان باقی نمانده بود. مارکوس شروع به تحقیق کرد و در طی گشت و گذارهای خود در اینترنت، با مفهومی به نام بازاریابی درونگرا آشنا شد. روشی از بازاریابی که تاکیدش بروی تولید محتوا برای جذب کاربر بود. یک روش کم‌هزینه برای بدست آوردن مشتری…
    او شروع به مطالعه جدی در این زمینه کرد و در نهایت تصمیمش را گرفت. او قصد داشت یک سایت راه‌اندازی کند و به وبلاگ‌نویسی در زمینه استخرها و جکوزی‌ها بپردازد.

    شروع یک وب‌سایت با محتوایی متفاوت
    مارکوس هیچ دانش و تخصصی در زمینه اینترنت نداشت. در واقع به لطف سیستم‌های آماده اینترنتی بود که توانست با هزینه کم یک وب‌سایت برای خود راه‌اندازی کند.
    حالا وقت نوشتن رسیده بود. او کار تولید محتوا را به صورت جدی شروع کرد و بسیاری از شب‌ها را، پای میز آشپزخانه، صرف نوشتن برای وبلاگش کرد. البته، موضووع مطالب او با سایرین کمی تفاوت داشت. او یک رویکرد موضوعی ساده اما متفاوت را برای وبلاگ خود اتخاذ کرده بود: پاسخ دادن به هر سوالی که مشتریان در طول سال‌های فعالیتش از او پرسیده بودند.
    در طول یک مدت زمان کوتاه، مطالب بسیاری در وب‌سایت استخر و جکوزی ریور نوشته شد و پاسخ سوالات بسیاری داده شد. مردم این سوالات را در موتورهای جستجو وارد می‌کردند، سایت مارکوس را پیدا می‌کردند و مطالب او را می‌خواندند.
    مطالبی که در آنها همه‌چیز به صورت شفاف توضیح داده شده بود و نتیجه آنها، جلب اعتماد خوانندگان بود. خوانندگانی که برای سپردن کارهای خود، با نهایت اطمینان به شرکت ریور زنگ می‌زدند… بله! او به دنبال کار نرفته بود. بلکه کار او را پیدا کرده بود.

    کسب و کار آنها از سقوط حتمی نجات پیدا کرده بود و دوباره یک روند رو به رشد را طی می‌کرد. وبلاگشان روز به روز آمار بیشتری می‌گرفت و بازدیدکنندگان جدیدی به سراغش می‌آمدند. و بالاخره، بعد از چند سال، نه تنها کسب و کار استخر مارکوس زنده مانده بود، بلکه تبدیل به بزرگترین شرکت فعال در زمینه استخرهای فایبرگلاس شده بود. چگونه؟ ساده است… سایت آنها تبدیل پربازدیدترین وبسایت جهانی در زمینه ساخت استخر و جکوزی شده بود. بله! به همین سادگی و آن هم، فقط با تولید محتوای خوب.

    • احسان مهدی نژاد می گوید :

      به به ممنون جناب صوفی عزیز ممنون از داستان جذب و بلندبالایی که نوشتید سپاسگزارم

  11. وحید تقوی می گوید :

    سلام عرض میکنم خدمت آقای احسان مهدی نژاد، امیدوارم که حالتون خوب باشه.
    خواستم در مورد دوره خوبتون نظر بدم، به نظر من دوره هشت خان موفقیت به انسان یک دید جامع و کلی از ارزش درونی و والای انسانی ارائه میده و اینکه فرد برای این خصوصیاتی که در خودش دیده، دست به موفقیت و تلاش همه جانبه میزنه.
    خیلی خیلی ممنونم از تلاشهایی که شما و دست اندر کارانتون انجام میدین

  12. مازیار ابراهیمی می گوید :

    من ابراهیمی هستم
    محقق سیستم سیلوا(متد سیلوا)
    جناب مهدی نژاد اینکه می فرمایید در مورد آینده تصویر سازی می کردید ولی اتفاقی نمی افتاد ممکن است علت آن باشد که شما در هدفگذاریتان بررسی اکولوژی انسانی انجام نداده باشید؛ یعنی ابتدا در ذهن خود را در وضعیتی که به آن خواسته رسیده اید ببینید و اثر رسیدن به آن خواسته در زندگی خود و اطرافیان را بررسی نکرده باشید.
    بنظر من در هر کسب و کار بایستی اول هدف گذاری بر مبنای اکولوژی انسانی صورت گیرد.

    • احسان مهدی نژاد می گوید :

      ممنونم مازیار عزیز از توضیحات خوبت
      البته روی صحبت من درباره مساله تصویرسازی آینده نبود، اصل موضوع این بود که هدفگذاریهای بلندپروازانه‌‌ای خارج از توان برای خودم در نظر گرفته بودم، چیزی که این روزها متاسفانه به شدت زیاد دیده میشود و اغلب ره به ترکستان می‌برد
      درباره اکولوژی انسانی هم ممنون از شما بله تا حدودی آشنا هستم با این موضوع و اهدافی که دارد از جمله، زیباسازی محیط، سلامت و رفاه برای همه، تاکید بر دانش و یادگیری، حمایت از حقوق و منزلت فردی انسان‌ها، پذیرش همه فرهنگها، صلح در سطح فردی، اجتماعی و مواردی از این دست که بسیار عالی هستند، سعی می‌کنیم در ساختار دوره 8 خان موفقیت روی مواردی شبیه اینها هم صحبت کنیم. باز هم از مشارکت شما ممنونم

  13. صدیقی می گوید :

    ۱- افق آینده که می تواند تضمینی بر موفقیت ها باشد
    ۲- نشان دادن راهکارهای خاص برای رسیدن به هدف ها در زمان تعیین شده

  14. sa می گوید :

    همچنین راجع به فروش و کسب و کارهای آنلاین و ارزهای دیجیتال و کسب موفقیت به صورت تدریجی اما کامل و ماندگار . انگیزه و خود باوری

  15. sa می گوید :

    سلام
    به نظر من راجع به گذشت از ترسها و امید به آینده و جذب موفقیت ها صحبت کنید . ونحوه سرمایه گذاری و عدم شکست در بحران اقتصادی

  16. حیدریان می گوید :

    سلام وقت بخیر
    به نظرم مطلوب است به تاثیر شرایط کنونی(آرزوی کرونا و …) بر کسب و کار ها و راههای برون رفت و گذار ازاین شرایط پرداخته شود.
    همچنین نگاهی نوین به فضای کسب و کارهای جدید و نوپا و همچنین دیجیتال مارکتینگ

  17. کارآمد می گوید :

    به نظر من دوره بایدعملی باشه و خیلی از دوره ها فقط تئوریه و پشت سر هم میگن و میرن و درصد موفق بودن دوره های موفقیت برای افراد از هر صدنفر خوشبینانه حداکثر تا پنج نفر باشه و بقیه افراد سوخت میشن. برای اینکه دوره ای تاثیر داشته باشه دانش آموخته کمتر بپذیرد و به صورت ورکشاپ و عملی باشه و این عملی بودن فقط از سررفع کردن این موضوع نباشه. تجربه من بود از دوره هایی که رفتم و نتیجه ای نگرفتم.

  18. احمد می گوید :

    به نظر من در مورد
    ۱- روش‌های ایجاد انگیزه و خود باوری
    ۲- روش‌های اجرایی کردن ایده ها

  19. حامد صوفی می گوید :

    سلام و عرض ادب
    یک موضوعی که خیلی وقت هست ذهن من را درگیر کرده است این هست که ماموریت و رسالت من در این دنیا چی هست و چطور میتونم رسالتم را در این دنیا پیدا کنم
    موضوع دیگه اینکه افراد موفق عادتهای موثر و خوبی در شخصیت خودشون ایجاد کردند اینکه چطور میتونیم عادتهای موثری در خودمون ایجاد کنیم
    آیا در راه رسیدن به موفقیت میتونیم از قانون جذب هم کمک بگیریم و استفاده کنیم؟ با توجه به اینکه چند سالی هست این موضوع طرفداران زیادی پیدا کرده است…
    اینکه آیا موضوع استعداد در پیدا کردن شغل دلخواهمون امری مهم هست یا اینکه ما میتونیم هر کاری را با درست کردن مسیر عصبی در ذهنمون یاد بگیریم و انجام بدیم؟

    آیا میتوانیم چندپتانسیلی باشیم و یا اینکه باید روی یک موضوع تمرکز کنیم؟

  20. حامد می گوید :

    اول از همه اینکه شخصیت همه فرق میکنه و همچنین قدرت و توانایی هاشون، اینکه این دوره بتونه عموم شخصیت های مختلف رو پوشش بده و درنهایت همه بتونن به اون هدف موردنظر شما و دانشجوی دوره دست پیداکنه مهمه. دوم بهتره شخص های موفق با شخصیت های مختلف نیز بررسی بشه که در نهایت شما بتونی چراغ راهی باشید که هر کسی مسیر خودش رو پیدا کنه چون نمیشه یه نسخه برای همه پیچید و این جامع بودن لازمه.

  21. هاشمی می گوید :

    با سلام و احترام
    1- در صورت امکان به شکست ها و عدم موفقیت های افراد قبل از موفقیت نیز پرداخته شود .
    2- به استمرار و پایداری افراد در مراحل سخت و دشوار رسیدن به موفقیت بپردازید .
    3- اگر این افراد به موفقیت نمی رسیدند چه اتفاقاتی نمی افتاد .
    4- انگیزه و انرژی این افراد به چ=ه شکلی حفظ میشد ؟
    موفق باشید

  22. رضا آقائی می گوید :

    سلام به نظر من باید به کارآفرینی و ایجاد اشتغال به صورت شخصی بیشتر توجه بشه چون اصلا توی ایران پیدا کردن کار مناسب با رشته تحصیلی یک ریاست
    پس جوان ها را باید آموزش داد تا بتوانند خود اشتغال زایی کنند
    و مورد دیگه اینکه به سمت بازارهای دیجیتالی رو بیارند
    تکنیکهای فروش اینترنتی و کسب درآمد از طریق سایت ها و …

  23. سینا حیدری می گوید :

    به نظرم درباره خودشناسی بگویید و اینکه برای هرشخصی با هر بودجه ای چه کسب و کاری مناسب تر است ؟!
    و اصلا چرا انسان ها با آموزش های موفقیتی اصلا موفق نمیشوند؟ گره کار کجاست؟

  24. آناهیتا اتش نژاد می گوید :

    سلام و عرض ادب
    با توجه به شرایط فعلی وضعیت اقتصادی کشور ، که بسیار متغییر، رو به افول و غیر قابل پیشبینی است ، و همچنین انحصار اغلب فعالیتهای تجاری در دست عده ای خاص و یا عده ای که از سالها پیش پا به عرصه تجارت گذاشته و در حال حاضر کمتر تحت تاثیر شرایط اقتصادی و سیاسی امروز قرار می گیرند، به نظر جنابعالی صاحبان جوان شرکت‌های تجاری که با هدف بیزنس و مراودات تجاری – اقتصادی و بر پایه مطالعات آکادمیک و نه تجربی پا به این عرضه گذاشته و با عبور از مراحل نه چندان آسان ثبت شرکت ، اجاره محل شرکت و دریافت کارت بازرگانی نموده اند چیست!؟
    ورود به بازار واردات – صادرات با شرایط فعلی تحریم ها، عدم امکان دریافت ارز دولتی برای اکثریت کالاها و عدم امکان ورود به برخی فیلدها از جمله تجارت دارو چیست؟
    چطور می‌توان فیلد مناسب را یافت و پا به عرصه فعالیت تجاری و اقتصادی ، حتی با سرمایه اندک نمود ؟!
    و هزاران سوال از این قبیل.

    با سپاس از شما بزرگوار که در تلاش برای پاسخ و یافتن مرحم برای صاحبان کسب و کار و یا تازه واردان این وادی شده اید .
    با تقدیر و احترام
    آتش نژاد

  25. علی می گوید :

    عرض سلام و وقت بخیر…
    به نظرم یکی از نکات مهم پیدا کردن رسالت شخصی هست و نکته دیگر با توجه به شرایط فعلی پرداختن به موضوع رسیدن به تاب آوری است.

  26. رضا می گوید :

    با سلام و خداقوت
    لطفا در رابطه با موضوعاتی همچون اهمال کاری شروع کار و سستی در میانه راه کار هاو پروژه ها بحث شود.
    در مورد مواردی که نیاز است دورنمایی از فعالیت هایی که میخواهیم انجام دهیم تا به هدف نهایی کار مدنظرمان برسیم،بحث شود.
    باتشکر

  27. محمدعلی حاجی زاده می گوید :

    سلام
    اون چیزی که اگه من قبل از تجربه کردن، دربارش میدونستم کمکم می کرد این بود:
    نحوه ارتباط با شرکای کاری (سهامداران و اعضای هیات مدیره)
    همچنین اصول جذب سرمایه

  28. اشکان فرمان زاده می گوید :

    سلام
    به نظر من بهتره که به افراد و به خصوص مدیران کسب و کار ها کمک کنید جایگاه واقعی کسب و کار خود در امروز رو پیدا کنند و بتوانند جایگاه آینده خود را به درستی و واقع بینانه ترسیم کنند و از خود بزرگ بینی و بلند پروازی بیش از حد پرهیز کنند.
    بعضا دیده شده خیلی از مدیران فکر میکنند که شرکت تحت مدیریت آن ها بزرگترین و مهره اصلی یک صنف هستند در صورتی که با این جایگاه فاصله بسیار دارند. این افراد هم به خود، هم به کارمندان و هم به آن صنف آسیب وارد می کنند و با موفقیت واقعی هم فاصله زیادی دارند.

  29. رامین سلطانی می گوید :

    سلام ، وقت بخیر

    لطفا در تغییر عادتها و مقابله با ترس ها و باورهای ذهنی غلط صحبت کنید.

  30. امیرحسین می گوید :

    سلام جناب مهدی نژاد
    نکته ای که به نظرم برای درصد بزرگی از جامعه میتونه مهم باشه اینه که بر خلاف انرژی، پشتکار و خلاقیتی که بسیاری از جوان ها دارن، ولی بیکارن و نمیدونن از کجا باید شروع کنن. خیلی وقتا ترس از شکست و یا نداشتن اطلاعات کافی هم باعث انجام ندادن کار میشه. اینه که خواهش میکنم درباره این که کار از کجا و به چه شکل شروع بشه صحبت کنین.
    مورد دومی که به شخصه برام مهمه اینه که اصول رهبری و مدیریت تیم چیه و چطور میتونیم روی اعضای تیممون غلبه و نفوذ داشته باشیم و با افزایش اعتماد اونا کاری کنیم که حرفمون روشون تاثیرگذار باشه.
    با تشکر از زحمات شما

  31. وحید می گوید :

    سلام و عرض ادب
    نکته ای که بنظرم نیاز به توجه ویژه در هر موقعیتی از زندگی برای رسیدن به موفقیت دارد، بهره بردن از یک راهنما یا مربی یا به اصطلاح کوچ می باشد.
    ما برای موفقیت نیاز به تلاش داریم و این امری بدیهی است و تنها خود ما هستیم که میتوانیم شکست یا موفقیت را مشخص کنیم ولی چه بهتر که در این مسیر یک شخص باتجربه یا کاربلد در کنار ما باشد و ما را راهنمایی کند.
    قطعا بی تاثیر نیست!
    اما نکته دیگری که باید به آن توجه کنیم این است که هر کسی نمیتواند کوچ یا راهنمای ما باشد.
    باید شخص قابل اعتماد و متخصص را بعنوان راهنما یا کوچ در مسیر موفقیت خودمان انتخاب کنیم.

    موفق باشید

  32. اعظم محمودی می گوید :

    سلام
    من سوالم اینه که تو این وضعیت آشفته و بی ثباتی و اضطراب و ترس و نگرانی چجوری بهترین راه موفقیت و پیدا کنیم ویا بهتر بگم چجوری تمرکز کنیم تا بتونیم بهترین راه موفقیت و پیدا کنیم
    سوال دوم لطفا در مورد راهکارهای موفقیت برای افراد درون گرا صحبت کنید
    ممنون

  33. سعید حیدری می گوید :

    اولین نکته “شروع کردن”، شروع کردن به معنای درجا نزدن، پشت گوش ننداختن به هر دلیل و بهانه ای، شروع کردن به معنی اینکه یک کاری باید شروع بشه نه اینکه به دلیل اینکه من باید این کارو کامل انجام بدم به تعویق بندازی که تو خیلی موارد کار اصلا استارت نمیخوره، پس از تفکر و تصمیم گیری، استارت زدن خیلی مهمه
    نکته ی دوم، از پراکندگی موضوعات به شدت پرهیز بشه و بصورت متمرکز به موضوع اصلی پرداخته بشه که پراکندگی باعث تقسیم تفکر و تمرکز شده و بازدهی موضوع اصلی رو کاهش میده

  34. خدیجه می گوید :

    سلام استاد
    اگه ممکنه در باره ترس از شروع و تعلل صحبت کنید
    و همچنین در مورد مدیریت کردن زمان

  35. مریم میرزاییان می گوید :

    سلام
    باتوجه به موضوع به نظر من اول انگیزه سازی برای شروع وادامه کار برای موفقیت درکسب وکار خیلی مهمه چون شروع هر کاری به انگیزه خیلی مرتبط هست ودر طول مسیر راههای سخت رو هموارتر میکند برنامه نویسی و پیگیری کارها رو به نحوی بتوانند هرروز اجرا کنند شروع هرکاری سخت هست ولی به مرور آسان میشود ولی همون شروعش برای افراد مبتدی وبی انگیزه خیلی سخته هدف از این آموزشها بیشتر برای افراد مبتدی باشه خیلی بهتر چون افراد موفق راه خودشون رو پیدا کردند

    • احسان مهدی نژاد می گوید :

      متشکرم از ابراز نظر شما سرکار خانم میرزاییان، بسیار هم عالی چشم

  36. زهرا حاتمی می گوید :

    سلام..
    من نود درصد آدمایی که دیدم شروع نمیکنن چون نمیدونن چیو شروع کنن و از کجا اصلا علایقشون رو نمیشناسن فک میکنم اول از همه موضوع خودشناسیه که خیلی مهمه.. و همینطور یه مورد اینکه برای ایده های تجاری چطور سرمایه گذار جذب کنیم و چطور تیم تشکلیل بدیم

  37. عادل ارسنجانی می گوید :

    سلام و عرض ادب خدمت استاد مهدی نژاد عزیز
    ممنون میشم اگر در خصوص خودشناسی، ارزش شناسی و غایت شناسی مواردی رو ارائه بفرمایید تا با شناخت دقیق آنها بتوانیم در مسیر موفقیت هدفگذاری و اقدام کنیم

    • احسان مهدی نژاد می گوید :

      سلام و درود متشکرم دوست عزیز، سعی می‌کنیم به این مساله نیز نگاهی داشته باشیم

  38. علی باصداقت می گوید :

    سلام و عرض ادب
    به نظر بنده در مورد افزایش تحمل و تاب آوری پس از طی کردن نیمی ای از راه مسیر موفقیت و رسیدن به هدف اگر مطلبی ذکر گردد بسیار مفید خواهد بود.

    و همچنین ذکر حالات روحی در هر مرحله و تشریح آن و چگونگی مقابله با خستگی ها و فشار حین مسیر بر طبق تجربیات افراد موفق

  39. محمد محمودی می گوید :

    سلام اقای مهدی‌نزاد
    وقتتون بخیر
    یکی از چیزهایی که همیشه برای من مبهم بوده و هنوزم هس، این هستش که بیشترین استعداد و علاقه‌ام در چه زمینه‌ای هس. و این ابهام برای سردرگمی به وجود اورده و من با اینکه سنم کم‌کم داره بالا میره هنوز نمی دونم دقیقا چی می خوام و از این شاخه به اون شاخه پریدن رو پدید میاره که این باعث کندشدن یا حتی عدم یشرفت و موفقیتم میشه. اگر بتونید تو این دوره در این‌گونه موارد راهنمایی و اشاره کنید و بهش بردازید فک می‌کنم واقعا مفید باشه. البته به میان رشته‌ای کارکردن اما در کنارش حداقل در یک حوزه متخصص شدن علاقه دارم.
    سپاس

    • احسان مهدی نژاد می گوید :

      سلام جناب محمودی متشکرم از نظر شما، سعی می‌کنم به آن پرداخته شود

  40. مهسا می گوید :

    سلام و وقتتون بخیر
    تبریک پیشاپیش

    با توجه به فیلم همین صفحه، بخش مهمی اش رو اشاره فرمودید، اما من هم دو مورد مد نظری رو عنوان می کنم

    1. برقراری تعادل بین بخش های مهم “چرخ زندگی” بالخصوص بخش شغل، خانواده و روابط عاطفی؛ کجا کدوم رو فدای اون یکی نکنیم و موارد این چنینی

    2.مسیر رشد، سختی های زیادی خواهد داشت و با اطلاع از اون ها قبل از وقوع، ذهنیت بهتری برای حلشون خواهیم داشت، با توجه به تجاربی که یا کسب کردید و یا در مشاوره هاتون ازشون مطلع شدید، برای من جوون و در ابتدای راه بسیار آموزنده خواهند بود، پس لطفا ما رو سختی ها و چالش های پیش رو هم مطلع بفرمایید

    3. اشاره به موارد مهم و ضروری در قرارداد های کاری و شراکتی! من داستان خیی از عزیزانی که قبل من شروع کردن رو وقتی میشنوم، همیشه رد این دست از مسائل هم درش پیداست، اما یه اهل فن می دونه ضریب اطمینان برای اعتماد به فرد مقابل رو چطور ارزیابی کنه و به عدد معقولی برسه، کجاها زنگ خطر میشه و نقطه ورود افراد نابکار کدوم روزنه ها و گپ های فردی و کسب و کاری ما به حساب میان؟

    ممنون
    پیروز و پدارم باشید

  41. شهرام تجزیه چی می گوید :

    سلام جناب مهدی نژاد
    نکته اول
    برای پیروزی چه چیزایی لازم داریم؟ توضیح لوازم به طوری که بشه به راحتی اونا را شناخت
    نکته دوم
    چطور می‌شه از دیگران کمک گرفت؟ در واقع چطور می‌شه روابط برد- برد با دیگران برقرار کرد؟

  42. امیرحسین می گوید :

    با سلام و وقت بخیر به نظر من صحبت در خصوص تاب آوری و استقامت میتونه خیلی مفید باشه

  43. ریحانه پورشجاعی می گوید :

    سلام و وقت بخیر

    نکته یک:

    برخی از تکنیک هایی که در مبحث موفقیت آموزش داده می شود، برای برخی از افراد مناسب نیست. مثلا شخصا هرگز با تکنیک یادآوری معروف تصور کن اگر نرسی چه چیزهایی رو از دست می دی، ارتباط برقرار نکردم و برایم همیشه توام با استرس بوده. با این که این تکنیک رو آنتونی رابینز و خیلی از شخصیت های معروف موفقیت به کار می برند.

    پرسش:

    _ چطور خودم رو بهتر بشناسم تا شیوه های مناسب خودم رو در موفقیت دنبال کنم و بدونم تکنیک ها و شیوه های هر فردی با هر میزان از موفقیتی که کسب کرده و به هر جایگاهی که رسیده الزاما برای من مناسب نیست و نباید خودم رو بابتش سرزنش کنم.

    نکته دو:

    گاهی برخی از تکنیک ها و شیوه های موفقیت نیاز به پیش زمینه دارن تا روی فرد و زندگیش اثر بذارن. به عنوان مثال فردی که شلخته است و به شدت از بی نظمی رنج می بره، نمی تونه در برنامه ریزی موفق بشه. هر چقدر هم که برنامه بنویسه چون پیش زمینه های لازم رو در خودش به وجود نیاورده، دائم در اجرای برنامه هاش شکست می خوره و روز به روز حس بدتری رو تجربه می کنه. در حالی که کافیه یک مدت روی پش زمینه های موفقیت کار کنه.

    پرسش: واقعا پیش زمینه های لازم برای این که خیلی از تکنیک ها و شیوه های موفقیت در زندگی ما کار کنه، چیه؟

    • میلاد حبیب اللهی می گوید :

      تصور کن اگر نرسی در واقع هدف برانگیختن احساسات در مخاطبتون هست . شما زمانی می توانید اثر بخشی پیشنهادتون رو بیشتر کنید که مخاطب رو از لحاظ احساسی بر انگیخته باشید

  44. عبداللطیف باش قره می گوید :

    سلام آقای مهدی نژاد گرامی
    با تشکر از طراحی چنین دوره ی کاربردی و ویژه

    * من به شخصه دوست دارم که در ابتدا انتهای یک کسب و کار را ببینم و یک دورنمای هر چند نا واضح را در نظر داشته باشم ولی روش ها و نکاتی که لازم به درک کلی از این موضوع باشد را نمی دانم، دوست دارم که به این مطلب پرداخته بشه که چطور راه درست را درست طی کنیم؟

    *و اینکه چطور در این مسیر بخاطر شاخه های جالبی که ممکن است در مسیر پیش بیایند و گاها ممکن است که توی مسیر جدی به دلخواه خودمان گام بردایم ولی در نهایت چطور باید در اون مسیر اصلی و یا حتی در مسیر جذاب جدید ثابت قدم باشیم و تا آخر راه را محکم گام برداریم و یک حرکت یکنواخت بدون نوسانات شدید را داشته باشیم که منجر به نتایج مطلوب بشه؟

    با تشکر از شما استاد گرامی ام جناب مهدی نژاد توانمند و تیم خوبتون

  45. رضایاوری می گوید :

    سلام
    استاد
    اول چرا همه از پیروزی ها می گویند و چرا وقتی مشکلات داریم راه حل ها گفته نمی شود
    یعنی اینکه از خوب یهای موفقیت زیاد گفته می شود ولی از مسیرهای سخت گفته نمیشه همه چیز عالی برای دیگران گفته می شود ولی درصورتیکه موفقیت کوه یخ است که باید به کوه یخ پرداخت

    دوم اگر روزی بخواهیم موفق شویم آیا نسخه ای که برای همه کارساز بوده برای ما هم کارساز خواهد بود و این که چرا همه یک نسخه برای همه تجویز می کنندو چرا با اینکه این همه کلاس موفقیت گذاشته می شود باز هم انسانهایی هستند که 5 درصد هم نتیجه گرفته نشده و باز هم دنبال موفقیت می گردند

    سپاس از شما

  46. مسعود می گوید :

    سلام استاد مهدینژاد
    1- به نظر من برای رسیدن به موفقیت باید به رشد خودمان فکر کنیم، برنامه ریزی کنیم و جایگاه خودمان را بالاتر ببریم. برای ارتباط ما با خودمان، اطرافیانمان، کسانی که به ما محبت نموده‌اند، ارتباط با آفریننده مهربان، ارتقاء دانش و مهارت و… برنامه مکتوب و زماندار داشته باشیم!
    2- یاد بگیریم به جای طلبکاری، طلب کنیم!
    3- از هر کس که به ما محبت نمود در درجه اول آن محبت را ببینیم و در مرحله بعد تشکر کنیم.
    4- اگر اشتباهی کردیم، مسئولیتش را به عهده بگیریم و اگر حق کسی در اثر اشتباه ما ضایع شده است، پوزش بخواهیم!
    5- برنامه‌ای برای سهیم نمودن دیگران در دارایی‌هایمان داشته باشیم!

    البته به جای دو مورد، پنج مورد را نوشتم و موارد دیگری هم هست!

    پیروز و موفق و “نامدار” باشید!

  47. ولی بختیاری می گوید :

    با سلام وتشکر
    و سپاس به خاطر، خلاقیت و تلاش بی حد شما در این وضعیت.
    خیلی مشتاق هستم که که بدانم، ما چه مسائلی را در شروع راه، باید مد نظر قرار دهیم؟ زیرا در حال حاضر ،همان گونه که خودتان فرمودید، در حال حاضر، گرانی و تورم و بیماری، بیداد می کند و بسیارند افرادی که هم اکنون نمی توانند از پس هزینه های جاری زندگی برآیند.
    امیدوارم در این وبینار، بتوان راه حلهائی برای افرادی که کاسه چکنم چکنم، دست گرفته داده شود تا آنها، بتوانند بر مسائل جاری خود، غلبه نمایند.
    در کل، نسخه های عملیاتی و زود بازده، برای این افراد، در نظر است.
    ممنون از شما

    • احسان مهدی نژاد می گوید :

      ممنون دوست عزیز، متشکرم که نظر دادید، بله حتما سعی می‌کنم در این دوره نقش این موارد را پررنگ‌تر کنم.
      با تشکر احسان مهدی‌نژاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *